Hogyan legyek jó nő?Sziasztok Jónők!

Már ezer éve terveztem, hogy varrok magamnak egy tüllszoknyát. Arra gondotlam, hogy csinálok róla videót is, hátha más is kedvet kap. Még jó, hogy nem kezdtem bele... :)

Gondoltam ujjgyakorlat végett megvarrom az alsószoknyát, de már a szabásnál is gondjaim támadtak, és akkor rájöttem, hogy talán ehhez még nem vagyok eléggé képzett. Szóval hazavittem a hétvégén anyukámnak az anyagot és megkértem, hogy varrja meg nekem :)

Az eredmény pedig: egyszerűen mesés lett, nézzétek csak! A legjobban -a hercegnős tüllrétegen túl- az tetszik benne, hogy szuperül lehet variálni: bőrkabáttal, farmerrel, inggel, pólóval, felsőkkel is jól mutat. 

Remélem Nektek is annyira tetszik a szoknya, mint nekem, egyszerűen imádom! Anyukámat is, hogy ilyen ügyesen megvarrta és megtanította nekem, hogyan kell. Ha legközelebb nekikezdek egy másik színű szoknyának, már menni fog, és jöhet az a beígért videó is :)

Szeretettel:

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

A hétvégén az egyik kedvenc tervezőmnél jártam kicsit szétnézni. Csodás, nőies ruhákra bukkantam, nézzétek csak!

Nektek melyik a kedvencetek? Nekem a virágos, mert különleges az anyaga, van benne tüll és ami a lényeg: masnis! ;)

Szeretettel:

Nóra

Komment 2 | Reblog! 0

Gála ruha

Sziasztok Jónők!

Nemrégiben egy elegáns díjátadón voltam háziasszony. Az ilyen eseményekre természetesen nem vehet fel az ember lánya akármit, gondosan el kell tervezni, hogy milyen is legyen az a gálaruha, amiben végül megjelenek a színpadon. Ebben szerencsére van segítségem, nagyon szép ruhákat kapok kölcsön a ruha/ékszer szponzoromtól egy-egy ilyen alkalomra.

Megmutatom milyen volt a ruhapróba Megla Rózsával:

 

Amikor minden számítsába jöhető ruhát felpróbálok, a végén mindig oda lyukadunk ki Rózsával, hogy a kevesebb több az én esetemben, mivel elég visszafogott az ízlésem. Így lett ez most is, ezért végül a fekete ruhát választottam némi igazgyöngy-gyémánt ékszerrel megbolondítva :) Úgy gondoltuk, hogy egy ilyen letisztult ruhával sohasem lehetek alul, vagy túlöltözött, a gyöngy pedig szintén örök klasszis. Így állt össze tehát a tökéletes szett, és így mutatott végül a díjátadón. Hoztam pár képet:

Minden bál véget ér egyszer, szóval éjfélkor levettem a szép ruhát, az ékszereket, visszabújtam a farmeromba, bőrdzsekimbe, amiben érkeztem és elindultam haza. Tökhintó híján taxival. Ilyen egy igazi modern mese :)

Vége.

Szeretettel:

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Az utóbbi hónapokban beszereztem pár szépséget, mert egyszerűen nem lehet elmenni úgy egy ékszerbolt előtt, hogy ne csábuljunk el egy-két olcsó bizsu láttán. A kedvenceimből készítettem most egy kis ízelítőt!

 

 

Ezek a kis "drágaszágaim". Ugyan varázserejük nincsen, de legalább csinosak, és minden szettemet feldobják. Ennyi varázslat talán bőven elég is nekik :)

Szeretettel:

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Közeleg a Húsvét, ideje eldönteni, hogy idén milyen ruhában várom a locsolkodókat. No, nem azért mintha nem lenne majdnem mindegy, hogy egészen pontosan melyik ruhát is kapom ki a szekrényből Húsvét hétfőn, viszont idén a szekrényem jó pár száz kilométerrel arrébb lesz, mint én.

Szabolcsban ünneplünk ugyanis családi körben, és így már bonyolultabb a helyzet: milyen ruhát vigyek magammal? Milyen lesz egyáltalán az idő? Meg a többi kérdés ugye...nem is sorolom, dilemmából nincs hiány.

Szétnéztem a szekrényben, és ezt a négy szettet találtam a legjobbnak. Még van pár órám indulásig, addig eldöntöm melyiket viszem.

VIRÁGOS

SÁRGA

FEHÉR

TRÓPUSI

Mivel mindegyik tetszik, így az alapján fogok majd dönteni, hogy melyik foglalja a legkevesebb helyet a bőröndben ;)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888