Hogyan legyek jó nő?Színkavalkád

Sziasztok Jónők!

Hétvégén hatalmas pakolásba kezdtem: mindent, ami kötött, téli, vastag azt kimostam, majd elraktam. Ami vékony, színes és tavaszi, azt pedig előszedtem a szekrény mélyéről. Vége a szürke-fekete időszaknak, jöhet a tavaszi frissesség! Csodás hatással lesznek ránk és a környezetünkre is az ilyen, és ezekhez hasonló élénk színek, majd meglátjátok!

Remélem, Nektek is úgy tetszenek ezek a vidám szettek, mint nekem. Ha jobban megfigyelitek összesen négy felsőt és négy kabátkát variáltam tetszés szerint. Érdemes tehát beszerezni pár tavaszi alapdarabot, mert így tudjuk legjobban feldobni a ruhatárunkat ebben a szezonban. :)

Szép napot,

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Tavaszi szél

Sziasztok Jónők!

Micsoda időnk van, tiszta tavasz! Ugyan elfúj a szél, de már legalább nem kell a nagykabát, mert egyáltalán nincs hideg. Szóval ideje lengébb, tavasziasabb felsők után nézni, én is ezt tettem. Íme az eredmény:

AZTÉK MINTÁS

ÖRÖK FEHÉR

VIRÁGOS

PÖTTYÖS

RÓZSÁS

Remélem, hogy Netek is úgy tetszettek ezek a szép pulóverek, ingek, felsők, mint nekem...:)

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Bőr plisszír

Sziasztok Jónők!

Egy ideje kerestem a tökéletes "bőr" plisszírozott szoknyát, amit minden külföldi blogger előszeretettel visel. Én is nagyon szeretettem volna már egyet, és jelentem: VÉGRE MEGSZEREZTEM!

Itt van pár kép, ami inspirált engem!

forrás:pinterest

 

Az a szuper ebben a szoknyában, hogy tökéletes mindenhová: iskolába, munkahelyre, buliba, hétvégi városnézésre... :)

Én egyelőre a következő felsőkkel fogom viselni a következő hetekben (ha még jobb lesz az idő, akkor akár már vékony pólók, felsők is jöhetnek):

ING

ING2

PULÓVER

PÓLÓ

Ezt a pólót amúgy én készítettem, ha szeretnétek tudni milyen technikával, nézzétek meg a videómat:http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131031-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-bajuszos-polot-vasalassal.html

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Rengeteg levelet kapok, ami a következő mondattal kezdődik: "neked annyi sok ruhád van,  hogyan tudnék én is változatosabban öltözködni kevés pénzből..."

Annyira sok ruhám nekem sincsen egyébként, csak sok olyanom van, ami jól variálható, így azt a benyomást kelthetem, hogy mindig valamilyen új szettben vagyok. Pedig nem is, csalok ám ;)

Lefotóztam nektek az én kedvenc alapdarabjaimat, amikkel aztán kezdődhet a ruhamatek:

ez+ez+ez=irodai szett, ez+ez+ez=bulis ruha...stb.. Mutatom:

ALAPOK 1.

ALAPOK 2. 

Ezek tehát a legfontosabb alap kellékek. Lássuk milyen variációk sülnek ki ezekből:

IRODÁBA

ELEGÁNS

VÁROSNÉZÉSRE


RANDIRA

LAZULÁSHOZ

CSAJOS ESTE

Természetesen, mivel ezek a darabok nagyon szuperül variálhatóak ennél még több lehetséges kombináció létezik! Csak párat mutattam be a kedvenceim közül. Egy a lényeg: ügyesen el tudjuk terelni az alap darabokról a figyelmet változatos kiegészítőkkel: táskákkal, szemüveggel, ékszerekkel stb...

Legyetek kreatívak és merjetek kísérletezni. Így lesz pár ruhából 1000 szett :))

Szeretettel:
Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Szerintem kevés nőiesebb ruhaszett létezik, mint a ruha-kabát verzió. Egy részről romantikus választás, mindamellett modern külsőt is kölcsönöz, ha feltűnő színeket kombinálunk.

PINK KABÁT- FEKETE FEHÉR RUHA

CSÍKOS SZOKNYA- FEHÉR BLÚZ- KÉK BALLON

PINK-FEKETE RUHA- MINTÁS KABÁT

BÉZS KABÁT- MINTÁS RUHA

Imádom mindegyik variációt, főleg azért, mert nem kell sokat vacakolni velük, az ember csak benyúl a szekrénybe és pár perc alatt már fel is öltözött. Az eredmény pedig: igazán nőies. 

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888