Hogyan legyek jó nő?Ünnepelj!

Sziasztok Jónők!

Nincs egy rongyom sem...mit vegyek fel....ez sem, ez sem....jajj mi lesz már! Ismerős a helyzet? Karácsony előtt bizony számtalan eseményen kell megjelenni, nekem például ezen a héten 3 céges vacsorám van, és egy baráti össszejövetel. Az négy szett ruhát jelent: kell pár lazább, vagányabb és egy szuper elegáns is ...Még jó, hogy nemrégiben a kedvenc ruhaszponzoromnál jartam, és ihletet merítettem az ottani szépségekből...

FEKETE NADRÁG- PUHA PUCSIVAL-ÉKSZERREL
PULCSI- CSINOS SZOKNYÁVAL
KOCKÁS KOCKÁSSAL
ELEGÁNS KISRUHA- KABÁTTAL

Ti tudjátok már miben lesztek Karácsonykor? Arany, ezüst, fehér, szoknya, nadrág? :)

Szép napot,
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Minden nőnek van valami dilije. Én a kabátokat szeretem. Jó, persze a cipőket és a táskákat sem vetem meg, de egy klassz kabát bármikor el tud csábítani. Legutóbb, amikor a kedvenc turimban forgattunk találtam is pár szuper darabot...

SÁRGA

ZÖLD KOCKÁS

MŰSZŐRME

SZÜRKE

RÓZSASZÍN

Egy baj azért van ezzel a kaabátmániával: nincs az a lakás, ami elég nagy lenne a szerzeményeknek...Lassan az enyémbe sem lehet már bejönni, a Szilveszteri bulimon bajban is leszek. No, de majd csak kitalálok valamit addig..:)

Szép napot,
Nóra
Komment 1 | Reblog! 0

Kötöttség

Sziasztok Jónők!

Nagyon szeretem a kötött pulcsikat, sálakat és a ruhákat is. Nincs is jobb, mint egy meleg harisnyával, csizmával viselni ezeket a kényelmes kisruhákat, amik ráadásul még csinosak is!

MUSTÁR
LILA
KÉK
KORALL

Ugyan a fotózáson nem viseltem meleg harisnyát (akkor még nem volt ilyen hideg), de most már nem vagyok olyan bátor, mint a fűtött stúdióban :) Bizony, igen csak meg kell gondolnia az embernek, hogy mit is vegyen fel reggelente. Különösen, ha olyanra vágyunk, ami egyszerre meleg és csinos is. Ilyenkor tökéletes választás egy-egy kötött ruha!

Szép napot,
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Új kincseim

Sziasztok Jónők!

A héten ismét a kedvenc helyemen jártunk forgatni Gáborral. Ha pedig már ott voltunk naná, hogy vásároltunk is ezt-azt. Mutatom, hogy miket szúrtam ki, imádom mindet, különösen a zsiráfot :)

CSÍKOS

TYÚKLÁB

ZSIRÁF

PÁRDUC

CSÍKOS

Legközelebb keresek még egy állatmintás pulcsit, úgy érzem ebből sosem elég. Nemsokára egy bejegyzésben megmutatom mi mindennel tudom variálni az új pulóveremet...:)

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Nagyon szeretem a kendőket és a sálakat is. Most, mikor ezt a bejegyzést írom egy kék kendő van a nyakamon még a lakásban is. No, nem azért mert őrült divatbolond vagyok, csak szimplán megfáztam, fáj a torkom és jól esik a meleg. Éppen ezen okok miatt szedtem elő a jó vastag, kötött sálakat a szekrényből pár napja. Megmutatom a kedvenc darabjaimat, imádom mindet!

BARNA
SÁRGA
INFINITY
ZÖLD
RÉNSZARVASOK

Bizony, nem csak nekem tetszenek a sálak, még Gábor is elkérte egy percre a zöldet, persze csak azután, hogy a kalapomat is ellopta... :) 

Szeretettel:

Nóra

Komment 1 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888