Hogyan legyek jó nő?Tavaszi szél

Sziasztok Jónők!

Micsoda időnk van, tiszta tavasz! Ugyan elfúj a szél, de már legalább nem kell a nagykabát, mert egyáltalán nincs hideg. Szóval ideje lengébb, tavasziasabb felsők után nézni, én is ezt tettem. Íme az eredmény:

AZTÉK MINTÁS

ÖRÖK FEHÉR

VIRÁGOS

PÖTTYÖS

RÓZSÁS

Remélem, hogy Netek is úgy tetszettek ezek a szép pulóverek, ingek, felsők, mint nekem...:)

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Bőr plisszír

Sziasztok Jónők!

Egy ideje kerestem a tökéletes "bőr" plisszírozott szoknyát, amit minden külföldi blogger előszeretettel visel. Én is nagyon szeretettem volna már egyet, és jelentem: VÉGRE MEGSZEREZTEM!

Itt van pár kép, ami inspirált engem!

forrás:pinterest

 

Az a szuper ebben a szoknyában, hogy tökéletes mindenhová: iskolába, munkahelyre, buliba, hétvégi városnézésre... :)

Én egyelőre a következő felsőkkel fogom viselni a következő hetekben (ha még jobb lesz az idő, akkor akár már vékony pólók, felsők is jöhetnek):

ING

ING2

PULÓVER

PÓLÓ

Ezt a pólót amúgy én készítettem, ha szeretnétek tudni milyen technikával, nézzétek meg a videómat:http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131031-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-bajuszos-polot-vasalassal.html

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Rengeteg levelet kapok, ami a következő mondattal kezdődik: "neked annyi sok ruhád van,  hogyan tudnék én is változatosabban öltözködni kevés pénzből..."

Annyira sok ruhám nekem sincsen egyébként, csak sok olyanom van, ami jól variálható, így azt a benyomást kelthetem, hogy mindig valamilyen új szettben vagyok. Pedig nem is, csalok ám ;)

Lefotóztam nektek az én kedvenc alapdarabjaimat, amikkel aztán kezdődhet a ruhamatek:

ez+ez+ez=irodai szett, ez+ez+ez=bulis ruha...stb.. Mutatom:

ALAPOK 1.

ALAPOK 2. 

Ezek tehát a legfontosabb alap kellékek. Lássuk milyen variációk sülnek ki ezekből:

IRODÁBA

ELEGÁNS

VÁROSNÉZÉSRE


RANDIRA

LAZULÁSHOZ

CSAJOS ESTE

Természetesen, mivel ezek a darabok nagyon szuperül variálhatóak ennél még több lehetséges kombináció létezik! Csak párat mutattam be a kedvenceim közül. Egy a lényeg: ügyesen el tudjuk terelni az alap darabokról a figyelmet változatos kiegészítőkkel: táskákkal, szemüveggel, ékszerekkel stb...

Legyetek kreatívak és merjetek kísérletezni. Így lesz pár ruhából 1000 szett :))

Szeretettel:
Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Szerintem kevés nőiesebb ruhaszett létezik, mint a ruha-kabát verzió. Egy részről romantikus választás, mindamellett modern külsőt is kölcsönöz, ha feltűnő színeket kombinálunk.

PINK KABÁT- FEKETE FEHÉR RUHA

CSÍKOS SZOKNYA- FEHÉR BLÚZ- KÉK BALLON

PINK-FEKETE RUHA- MINTÁS KABÁT

BÉZS KABÁT- MINTÁS RUHA

Imádom mindegyik variációt, főleg azért, mert nem kell sokat vacakolni velük, az ember csak benyúl a szekrénybe és pár perc alatt már fel is öltözött. Az eredmény pedig: igazán nőies. 

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Tavaszodik...

Sziasztok Jónők!

Nemrég egy nagyon kellemes napot töltöttem szép ruhák társaságában. Ki ne szeretne ilyen helyen lazulni egy kicsit, és felpróbálni a tavasz legújabb darabjait? Megmutatom a legszebb pulcsikat, felsőket, amiket találtam :)

CSÓK BABY!

VONALAS EGYSZERŰSÉG

CSIPKE HATÁS

VIRÁGOM, VIRÁGOM

Remélem tetszettek a felsők, ha igen ugorjatok be jövő héten is a blogomban, mert megmutatom milyen szépséges tavaszi kabátokat és ruhákat találtam ugyanitt :)

Szép napot,
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888