Hogyan legyek jó nő?Gála ruha

Sziasztok Jónők!

Nemrégiben egy elegáns díjátadón voltam háziasszony. Az ilyen eseményekre természetesen nem vehet fel az ember lánya akármit, gondosan el kell tervezni, hogy milyen is legyen az a gálaruha, amiben végül megjelenek a színpadon. Ebben szerencsére van segítségem, nagyon szép ruhákat kapok kölcsön a ruha/ékszer szponzoromtól egy-egy ilyen alkalomra.

Megmutatom milyen volt a ruhapróba Megla Rózsával:

 

Amikor minden számítsába jöhető ruhát felpróbálok, a végén mindig oda lyukadunk ki Rózsával, hogy a kevesebb több az én esetemben, mivel elég visszafogott az ízlésem. Így lett ez most is, ezért végül a fekete ruhát választottam némi igazgyöngy-gyémánt ékszerrel megbolondítva :) Úgy gondoltuk, hogy egy ilyen letisztult ruhával sohasem lehetek alul, vagy túlöltözött, a gyöngy pedig szintén örök klasszis. Így állt össze tehát a tökéletes szett, és így mutatott végül a díjátadón. Hoztam pár képet:

Minden bál véget ér egyszer, szóval éjfélkor levettem a szép ruhát, az ékszereket, visszabújtam a farmeromba, bőrdzsekimbe, amiben érkeztem és elindultam haza. Tökhintó híján taxival. Ilyen egy igazi modern mese :)

Vége.

Szeretettel:

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Az utóbbi hónapokban beszereztem pár szépséget, mert egyszerűen nem lehet elmenni úgy egy ékszerbolt előtt, hogy ne csábuljunk el egy-két olcsó bizsu láttán. A kedvenceimből készítettem most egy kis ízelítőt!

 

 

Ezek a kis "drágaszágaim". Ugyan varázserejük nincsen, de legalább csinosak, és minden szettemet feldobják. Ennyi varázslat talán bőven elég is nekik :)

Szeretettel:

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Közeleg a Húsvét, ideje eldönteni, hogy idén milyen ruhában várom a locsolkodókat. No, nem azért mintha nem lenne majdnem mindegy, hogy egészen pontosan melyik ruhát is kapom ki a szekrényből Húsvét hétfőn, viszont idén a szekrényem jó pár száz kilométerrel arrébb lesz, mint én.

Szabolcsban ünneplünk ugyanis családi körben, és így már bonyolultabb a helyzet: milyen ruhát vigyek magammal? Milyen lesz egyáltalán az idő? Meg a többi kérdés ugye...nem is sorolom, dilemmából nincs hiány.

Szétnéztem a szekrényben, és ezt a négy szettet találtam a legjobbnak. Még van pár órám indulásig, addig eldöntöm melyiket viszem.

VIRÁGOS

SÁRGA

FEHÉR

TRÓPUSI

Mivel mindegyik tetszik, így az alapján fogok majd dönteni, hogy melyik foglalja a legkevesebb helyet a bőröndben ;)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

SZÍNEZZÜNK

Sziasztok Jónők!

Nemrégiben már beszéltünk a színes blézerek "hatalmáról", ma a színes nadrágokról ejtenék pár szót! Ezt a pasztell kék/rózsaszín/sárga nadárgot még tavaly előtt vettem nyáron. Valahogy sejtettem, hogy ez a pasztell őrület nem megy majd ki egykönnyen a divatból, és lám :) Idén is bátran viselhetem bármelyiket  egy-egy sima pólóval, elegánsabb inggel, de akár lazább pulóverekkel is igazán jól mutat! Tavasszal és majd nyáron is :)

Remélem kedvet kaptatok Ti is egy kis "színezéshez".

Szép napot,

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Tavaszi elegancia

Sziasztok Jónők!

 

Ismét az egyik kedvenc helyemen jártam, és megnéztem milyen elegáns ruhák közül tudunk ebben a szezonban válogatni. Nekem nagyon tetszenek :) Nézzétek!

 

KÉK

 

 

KOCKÁS

 

FEKETE

 

SZÜRKE

 

A legnagyobb kedvencem talán a fekete overál: ez ember csak felveszi, 1-2 ékszer és kész is van, nem kell rajta sokat gondolkozni :) Ajánlom bátran :)

 

Szeretettel:

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888