Hogyan legyek jó nő?Sziasztok Jónők!

Szerintem kevés nőiesebb ruhaszett létezik, mint a ruha-kabát verzió. Egy részről romantikus választás, mindamellett modern külsőt is kölcsönöz, ha feltűnő színeket kombinálunk.

PINK KABÁT- FEKETE FEHÉR RUHA

CSÍKOS SZOKNYA- FEHÉR BLÚZ- KÉK BALLON

PINK-FEKETE RUHA- MINTÁS KABÁT

BÉZS KABÁT- MINTÁS RUHA

Imádom mindegyik variációt, főleg azért, mert nem kell sokat vacakolni velük, az ember csak benyúl a szekrénybe és pár perc alatt már fel is öltözött. Az eredmény pedig: igazán nőies. 

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Tavaszodik...

Sziasztok Jónők!

Nemrég egy nagyon kellemes napot töltöttem szép ruhák társaságában. Ki ne szeretne ilyen helyen lazulni egy kicsit, és felpróbálni a tavasz legújabb darabjait? Megmutatom a legszebb pulcsikat, felsőket, amiket találtam :)

CSÓK BABY!

VONALAS EGYSZERŰSÉG

CSIPKE HATÁS

VIRÁGOM, VIRÁGOM

Remélem tetszettek a felsők, ha igen ugorjatok be jövő héten is a blogomban, mert megmutatom milyen szépséges tavaszi kabátokat és ruhákat találtam ugyanitt :)

Szép napot,
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Nem tudom Nálatok, hogyan megy ez, de én akármikor beteszem a lábamat egy turkálóba, szinte azonnal az ölembe ugranak a jobbnál jobb dolgok. Ez biztos valami adottság :) Megmutatom, hogyan néz ki nálam egy kincsvadászat...

Először szemügyre veszem a terpet, alaposan. Ezt nem lehet kapkodva, ha csak percetek van, neki se induljatok a turizásnak. 

A talált ruhákról majd egy másik posztban számolok be, előbb megmutatom milyen szuper kiegészítőkre bukkantam. Mert azokat is érdemes ám figyelni! Táskák közül nagyon klassz darabokat lehet kifogni, sapkák, sálak, és néha cipők is sorakoznak a kínálatban. Alaposan vegyétek szemügyre mindegyik darabot, ami hibás, nem szabad megvenni, csak azért mert olcsó!

Én ezekre a kincsekre bukkantam:

KIS TÁSKA

BAKANCS


PANDÁS SAPKA

ROJTOS TÁSKA

SZEGECSES CIPŐ

TÁSKA

SÁL

Remélem kedvet kaptatok egy  kis keresgéléshez Ti is, sok sikert! Ne felejtsétek majd megmutatni mire bukkantatok!

Szép napot,
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónő!

Nemrégen a Life.hu-s videómban varrtam egy csíkos táskát magamnak ( videót itt találjátok: http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140204-hogyan-legyek-jo-no-varrjunk-csikos-taskat.html ), ma pedig megmutatom pár szett ruhával, hogy hogyan is mutat. Az a jó benne, hogy elég jól kombinálható, egyedi és annyit csinálhatok, amennyit csak akarok... Én farmerral és blézerekkel variáltam (na jó, egy pulcsival is:) ) de a lehetőségek száma végtelen. Nézzétek csak:

ZÖLD BLÉZER
FEKETE BLÉZER
KÉK BLÉZER
PINK BLÉZER
WHAT DOES THE FOX SAY? 

Remélem, hogy kedvet kaptatok a táskához, jó munkát, és ne felejtsetek majd el róla képet küldeni :)

Szép napot,
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Attól, hogy itt az igazi tél, még nem kell lemondanunk a színekről. Nézzétek csak milyen klassz, vidám pulcsikra bukkantam a kedvenc turimban! Arról már nem is beszélve, hogy az áruk is igen jutányos volt :)

SÁRGA

NATÚR- PINK

BAGLYOS

NATÚR- SÁRGA

PINK

Így azért elviselhetőbbek lesznek ezek a hideg, téli napok...remélem :)

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888