Hogyan legyek jó nő?Még mindig Tihany...

Sziasztok Jónők!

Van még pár képem a legutóbbi tihanyi kirándulásról...Varázslatosan szép helyszínekre bukkantunk :)

Remélem Titeket is úgy lenyűgözött Tihany bája, mint minket! Feltétlenül látogassatok el oda, még a nyáron... :)

Szeretettel:

Nóra

Komment 1 | Reblog! 0

Kincs, ami van

Sziasztok Jónők!

A kedvenc kincses helyemen jártam picit kutakodni, szuper dolgokra bukkantam. Le is fotóztunk Nektek párat, nézzétek csak!

SMINK

 

Ez aztán a smink mennyország! Csupa-csupa olyan 'márka', amit eddig még nem láttál! Nem mondom, hogy minden szuper közülük, de ki lehet fogni olyat, ami a nagy világmárkákat is megszégyeníti minőségben, tartósságban egyaránt. Árban pedig kilométerekre vannak egymástól :)

KÖRÖM

Aki szereti otthon szépíteni a körmeit, annak ez a pár polc valószínűleg maga az éden! Kismillió körömlakkra, géllakkra, ilyen-olyan körömös kellékre és persze díszekre bukkanhatunk.

HAJ

Igen, ezek fésűk! Hát nem édesek? :))

Szeretettel:

Nóra

Komment 10 | Reblog! 0

Aki keres, talál

 Sziasztok Jónők!

Ki mondta, hogy ami olcsó, az feltétlenül rossz is? Néha ki lehet fogni nagyon jutányos áron, értékelhető dolgokat.

Most táskára vadásztam, és egész elégedetten bólintottam a keresgélésem végén. Megörökítettem mindent, ami tetszett. Meg azt is ami nem, mert lássuk be: volt itt minden :)

Ahogy láthatjátok, a felhozatal bőséges volt, ebből kellett megtalálnom az igazi kincseket. Mutatom mire bukkantam! :)

 

Na, mit gondoltok? :)

Szeretettel:
Nóra

Komment 1 | Reblog! 0

Vidéki csoda

Sziasztok Jónők!

Kicsit kimozdultunk a lakásból és elutaztunk Tihanyba. Ezekkel a csodás képekkel tértünk vissza :)

FEHÉR RUHA

LILA RÖVID OVERÁL

MINTÁS HOSSZÚ OVERÁL

VIRÁGOS RUHA

Nektek melyik ruha a kedvencetek? :)

Szeretettel:

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Sikkes lakk

Sziasztok Jónők!

Tegnap meglátogattam Bettit, körmeim őrét :) Általában visszafogott, semleges színeket szeretek magamon látni, de most gondoltam itt a jó idő, jöhet valami tüzesebb :) A folyamatot és a végeredményt pedig meg is örökítettem Nektek!

Korábban már videó is készült a gél lakkozás menetéről, itt nézhetitek meg: 
http://tv2.hu/musoraink/mokka/122928_miert_jo_a_zseles_koromlakk.html

Első lépés a régi gél lakkréteg eltüntetése. Először finoman felreszelik a felső réteg fedőlakkot (1), majd jöhet az oldás (2), végül pedig a felpuhult lakkréteg lekaparása nagyon finoman. Nem kell ettől félni, ha rendesen oldódik a gél lakk, akkor simán, szinte magától lepattog a régi réteg.

Amikor már "tiszta" a körmünk, jöhet a formázás: kicsit vissza kell venni a hosszából (1), kivágni a felesleges bőrt nagyon óvatosan (2), nyugi nem fáj, sőt! Van olyan ujjam, ahol kifejezetten jó érzés. Végül ismét jöhet egy pici reszelés (3), majd pedig a gél lakk!

Első körben egy réteg alap lakk kerül a körömre (1), aztán az UV lámpában pihen egy kicsit az alap (2). Végül felkerülhet a pont az i-re, érkezhet a kiválasztott szín! Az egészet UV lámpázással és egy réteg fedő lakkal kell befejezni, amitől olyan szépen fog ragyogni a körmünk 2-3 hétig, hogy minden nap frissen manikűrözött hatást kelthetünk, és még mosogatás közben sem pattan le, vagy fakul meg a fénye!

A végeredmény pedig...nos, szerintem önmagáért beszél:

 

Remélem, hogy Nektek is annyira tetszik ez a szín, mint nekem :)

Szeretettel:
Nóra
Komment 0 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888