Hogyan legyek jó nő?Sziasztok Jónők!

Az utóbbi hónapokban beszereztem pár szépséget, mert egyszerűen nem lehet elmenni úgy egy ékszerbolt előtt, hogy ne csábuljunk el egy-két olcsó bizsu láttán. A kedvenceimből készítettem most egy kis ízelítőt!

 

 

Ezek a kis "drágaszágaim". Ugyan varázserejük nincsen, de legalább csinosak, és minden szettemet feldobják. Ennyi varázslat talán bőven elég is nekik :)

Szeretettel:

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Sziasztok Jónők!

Közeleg a Húsvét, ideje eldönteni, hogy idén milyen ruhában várom a locsolkodókat. No, nem azért mintha nem lenne majdnem mindegy, hogy egészen pontosan melyik ruhát is kapom ki a szekrényből Húsvét hétfőn, viszont idén a szekrényem jó pár száz kilométerrel arrébb lesz, mint én.

Szabolcsban ünneplünk ugyanis családi körben, és így már bonyolultabb a helyzet: milyen ruhát vigyek magammal? Milyen lesz egyáltalán az idő? Meg a többi kérdés ugye...nem is sorolom, dilemmából nincs hiány.

Szétnéztem a szekrényben, és ezt a négy szettet találtam a legjobbnak. Még van pár órám indulásig, addig eldöntöm melyiket viszem.

VIRÁGOS

SÁRGA

FEHÉR

TRÓPUSI

Mivel mindegyik tetszik, így az alapján fogok majd dönteni, hogy melyik foglalja a legkevesebb helyet a bőröndben ;)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

SZÍNEZZÜNK

Sziasztok Jónők!

Nemrégiben már beszéltünk a színes blézerek "hatalmáról", ma a színes nadrágokról ejtenék pár szót! Ezt a pasztell kék/rózsaszín/sárga nadárgot még tavaly előtt vettem nyáron. Valahogy sejtettem, hogy ez a pasztell őrület nem megy majd ki egykönnyen a divatból, és lám :) Idén is bátran viselhetem bármelyiket  egy-egy sima pólóval, elegánsabb inggel, de akár lazább pulóverekkel is igazán jól mutat! Tavasszal és majd nyáron is :)

Remélem kedvet kaptatok Ti is egy kis "színezéshez".

Szép napot,

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Tavaszi elegancia

Sziasztok Jónők!

 

Ismét az egyik kedvenc helyemen jártam, és megnéztem milyen elegáns ruhák közül tudunk ebben a szezonban válogatni. Nekem nagyon tetszenek :) Nézzétek!

 

KÉK

 

 

KOCKÁS

 

FEKETE

 

SZÜRKE

 

A legnagyobb kedvencem talán a fekete overál: ez ember csak felveszi, 1-2 ékszer és kész is van, nem kell rajta sokat gondolkozni :) Ajánlom bátran :)

 

Szeretettel:

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Színkavalkád

Sziasztok Jónők!

Hétvégén hatalmas pakolásba kezdtem: mindent, ami kötött, téli, vastag azt kimostam, majd elraktam. Ami vékony, színes és tavaszi, azt pedig előszedtem a szekrény mélyéről. Vége a szürke-fekete időszaknak, jöhet a tavaszi frissesség! Csodás hatással lesznek ránk és a környezetünkre is az ilyen, és ezekhez hasonló élénk színek, majd meglátjátok!

Remélem, Nektek is úgy tetszenek ezek a vidám szettek, mint nekem. Ha jobban megfigyelitek összesen négy felsőt és négy kabátkát variáltam tetszés szerint. Érdemes tehát beszerezni pár tavaszi alapdarabot, mert így tudjuk legjobban feldobni a ruhatárunkat ebben a szezonban. :)

Szép napot,

Nóra

Komment 0 | Reblog! 0

Követők

Bódi Tamás rekuuu Szárnyati Gézáné Egyed Anna zakat Jónő Nóri Silvi Bettina danka Ferekrisz Panna eTörpilla Gina Nymia Petra teresa19 Jónő Adri rose99 CChugi szdora91 Beckyy prne0919 mortlayla Sandy Viko93 epper nikszo tkjulianna Beuskaa Zsuji malomkali Medvetalp anika123 Kindly Tóth Annamária flora9888